saunalahti group oyj

Saunalahti on liittymäbrändi, joka palvelee edullisia hintoja hakevia asiakkaita. Se tarjoaa kuluttajille GSM-liittymiä ja ADSL-yhteyksiä. Brändi on GSM-liittymissä ja ADSL-yhteyksissä keskittynyt kilpailemaan erityisesti hinnalla, mutta samalla se on perinteisesti pyrkinyt tarjoamaan myös innovatiivisia palveluja. Saunalahti syntyi vuonna 1999, kun pienet internetoperaattorit DLC Data Link Connection, SciFi ja Nettilinja yhdistyivät. Yhtiön nimeksi piti alun perin tulla Nettilinja. Yhtiö vaihtoi nimeään välillä Jippiiksi, mutta myöhemmin nimi vaihdettiin takaisin Saunalahdeksi. Siitä tuli osa Elisaa vuonna 2005. Saunalahti on monissa tietokonepiireissä tullut suosituksi vähäisten käyttöhäiriöidensä ansiosta.

Saunalahden historia:

Elisa osti Saunalahti Groupin vuonna 2005. Saunalahden juuret ulottuvat vuoteen 1998, jolloin kolme keskikokoista Internet-operaattoria yhdistyi. Yrityksen nimi oli tuolloin Saunalahden Serveri. Nimi vaihtui vuonna 2000 Jippii Groupiksi ja vuonna 2003 Saunalahti Group Oyj:ksi. Elisa osti Saunalahti Groupin vuonna 2005 ja veti yhtiön pois pörssistä maaliskuussa 2006. Saunalahden tulos oli sitä ennen useana vuonna tappiollinen. Saunalahden Saksan liiketoiminta myytiin vuonna 2004.

Toukokuussa 2006 Jippiin entistä johtoa vastaan nostettiin syytteitä useista raskaista pörssirikoksista. Käräjäoikeus kuitenkin hylkäsi kaikki syytteet lokakuussa 2007.

Saunalahti KotiPuhelin

GSM-liittymä, joka toimii kuin kodin lankaliittymä, mutta edullisemmin!

  • Siirrä KotiPuhelimeen nykyinen lankapuhelinnumerosi, käytössäsi on siis vanha tuttu numero
  • Liittymä toimii kaikkialla kotimaassa (paitsi Ahvenanmaalla)
  • Voit ottaa KotiPuhelimen mukaan vaikkapa mökille ja soittaa sieltäkin lähipuhelun hinnalla
  • Erittäin edulliset puhelut kaikkiin kotimaan lankaliittymiin: 0,099 €/puhelu + 0,01 €/min
  • Puhelut kotimaan GSM-liittymiin vain 0,099 €/min
  • Liittymän kuukausimaksu vain 2,95 €
  • KotiPuhelinta käytät tavallisella kännykällä tai GSM-pöytäpuhelimella

Mikäli haluatte tilata Saunalahti KotiPuhelin -liittymän Ota yhteyttä